داخل ماشین ظرفشویی یک دریچه وجود دارد که یک درب مانند درب پیت روی آن نصب شده آن را باز کنید.
نمک در پروسه سختیگیری نقش بسزایی دارد. این نمک باعث میشود تا رزین (که با املاح آب) پرشده ترکیب شده و آن را احیاء میکند.
مقدار حجم نمک لازم جهت ریختن در محفظه مخصوص ۱ کیلوگرم است.
از ریختن پودرهای شوینده همچنین نمک طعام و سنگ نمکهای محلی در محفظه مخصوص جدا باید پرهیز کرد.
لازم است تا درب مخصوص محفظه نمک به صورت کامل بسته شود، در غیر این صورت نمک موجود در آن به خارج نشت کرده و باعث سوراخ شدگی دیگ و یا زنگزدگی کابین استیل و همچنین فیلترهای ۳ گانه میشود.
برای شروع به کار با ماشین ظرفشویی باید ۲ لیوان از نمک مخصوص ماشین ظرفشویی با یک لیتر آب حل کرده و داخل محفظه نمک بریزید دفعههای بعد میتوانید نمک را بدون آب داخل محفظه بریزید.
هر وقت نمک ماشین ظرفشویی تمام شود علامت نشانگر نمک روشن میشود و شما باید نمک مخصوص به مخزن اضافه کنید.
نشانگر نمک به شکل ۲ فلش رفت برگشت و یا SALT روی نمایشگر ماشین ظرفشویی است.
مخزن مایع جلادهنده روی درب داخل ماشین ظرفشویی است و باید مخزن را پر کنید. هرگاه مایع جلادهنده تمام شود چراخ نشانگر مایع جلادهنده روشن میشود و شما باید آن را پر کنید. البته استفاده از مایع جلاءدهنده انتخابی است.
مایع جلادهنده، مکمل نمک بوده و باعث میشود آثار رسوب به راحتی از سطح ظروف پاک شده و خشک شدن ظروف را آسانتر مینماید. همچنین باعث براق شدن سطح ظروف میگردد.
مایع جلادهنده در مرحله خشککن (آخرین مرحله) وارد مدار میشود.
هر وقت مایع جلادهنده درون دستگاه تمام شود، چراغ مخصوص آن (علامت ستاره *) بر روی نمایشگر روشن میشود که میبایست مجددا محفظه مخصوص آن پر شود.
نشانگر مایع جلادهنده به شکل یک ستاره * روی نمایشگر ظرفشویی است.
مخزن پودر ماشین ظرفشویی روی درب دقیقا کنار مخزن مایع جلادهنده است. که شما برای هر بار شستشو باید مخزن را پر کنید مخزن دو شیار دارد که اگر شما یک سبد را پر کردید تا شیار اول که به اندازه یک قاشق غذاخوری میشود و اگر همه حجم ظرفشویی ۲ سبد را پر کردید تا شیار دوم یعنی حدودا ۲ قاشق غذاخوری میشود پودر میریزید.
یک قرص ماشین ظرفشویی معمولا شامل سه قسمت: پودر، مایع جلادهنده و نمک میشود که شما اگر از قرص استفاده کنید دیگر نیازی به ریختن نمک و مایع جلادهنده نیست و فقط یک قرص را درون جای پودر یا کف ماشین ظرفشویی میگذارید و نشانگرهای مایع جلادهنده و نمک روشن هستند و مشکلی برای ظرفشویی به وجود نمیآید فقط نشانگر هستند.
توجه: در بعضی از ماشین ظرفشوییها برای استفاده از قرص ماشین ظرفشویی یک کلید طراحی شده که هنگامی از قرص استفاده میشود باید آن برنامه را انتخاب کنید.
کلید برنامه استفاده از قرص یا نوشته شده ۳in1 یا عکس آیکون قرص درج شده
سختی آب در هر محله از هر شهر فرق دارد. برای تنظیم سختی آب از ورق مخصوص سختی سنج آب استفاده میکنیم. همیشه ماشین ظرفشویی نو یک ورق داخل آن است
تمام مناطق مشخص شده در ورقه مخصوص را به زیر آب فرو میبریم. توجه داشته باشید حداقل زمان ۵ ثانیه بوده و امکان تست این روش در آب روان وجود ندارد (در آب ساکن مانند لیوان) چک شود. ورقه را خارج کرده، آب اضافی آن را میتکانیم تا قطرات اضافی برداشته شوند. بعد از حدود ۱ دقیقه نوارهای سبز تغییر رنگ داده و به رنگ قرمز یا بنفش تبدیل خواهد شد. تعداد نوارهای تغییر رنگ یافته به قرمز یا بنفش را شمرده و با توجه به تنظیمات ماشین ظرفشویی، سطح سختی آبی را انتخاب میکنیم.
مهم نیست ماشین ظرفشویی شما چه برندی دارد توضیحات پایین به شما خیلی کمک میکند. شکلهای پنل، دیس پلی و نمایشگر برنامههای ماشین ظرفشویی هر کدام به یک شکلی است که تقریبا همه یک کارایی و عملکرد دارند با تفاوتهای کم ما در اینجا چند نمونه از آنها را توضیح میدهیم.
نام برنامه | عملکرد برنامه | دما سانتیگراد | زمان برنامه (دقیقه) |
Heavy | ظروف خیلی کثیف (قابلمه – بشقاب) | ۶۶-۷۱ | ۱۱۰-۱۳۵ |
Auto | تمامی ظروف – تشخیص خودکار کثیفی | ۵۳-۶۶ | ۱۰۵-۱۲۹ |
Glass | برنامه شستشوی ظروف شیشه ای و کریستال | ۴۵-۵۰ | ۸۰-۸۵ |
Normal | شستشوی نرمال و ترکیبی روزانه | ۴۵-۵۵ | ۱۳۰-۱۳۵ |
Express | شستشوی سریع بدون شوینده و خشک کردن | ۴۵ | ۳۰ |
Rinse | آبکشی ساده بودن شوینده و آبکشی | – | ۹ |
آپشنهای اضافی قابل انتخاب | |||
Half Load | شستشو فقط با نصب ظرفیت یا انتخاب سبد بالا یا پایین به تنهایی | ||
Delicate | شستشوی ظروف ظریف و حساس | ||
sanitize | برنامهی ضدعفونی ظروف در دمای بالا | ||
Speed Perfect | شستشوی سریع کامل با شوینده و خشک کن |
ایکون برنامه ها | عملکرد ماشین ظرفشویی در برنامه | زمان/مصرف برق/مصرف در برنامه انتخابی | عملیاتهای انجام شده |
![]() | پیش شستشو یا شستشوی مقدماتی با آب سرد | ۱۵ دقیقه ۰٫۰۵ کیلووات بر ساعت ۴ لیتر مصرف آب | ۱- فقط آبکشی |
![]() | شستشوی سریع | ۳۰ دقیقه ۰٫۸۰ کیلووات بر ساعت ۱۰ لیتر | ۱- آبکشی ۲- شستشو |
![]() | شستشوی اتوماتیک | ۱ تا ۱٫۵ ساعت ۰٫۷ تا ۰٫۹ کیلووات بر ساعت ۵ تا ۱۰ لیتر | ۱- آبکشی ۲- شستشو با شوینده ۳- خشک کردن ظروف |
![]() | شستشوی اقتصادی تمام ظروف | ۲ تا ۳ ساعت ۰٫۹ تا ۱ کیلووات بر ساعت ۱۰ لیتر | ۱- آبکشی ۲- شستشو با شوینده ۳- خشک کردن ظروف |
![]() | شستشوی اتوماتیک ظروف کثیف | ۱٫۲۰ تا ۲٫۳۰ ساعت ۱ تا ۱٫۸ کیلووات بر ساعت ۱۰ تا ۲۰ لیتر | ۱- آبکشی ۲- شستشو با شوینده ۳- خشک کردن ظروف |
![]() | شستشوی اتوماتیک ظروف خیلی کثیف | ۱٫۳۰ تا ۲٫۲۰ ساعت ۱٫۳ تا ۱٫۸ کیلووات برساعت ۱۰ تا ۱۵ لیتر | ۱- آبکشی ۲- شستشو با شوینده ۳- خشک کردن ظروف |
![]() | برنامه شستشوی بهداشتی (ضدعفونی) به کمک افزایش دما | ||
![]() | تشدید در قدرت بازوها در زمان مختلط بودن ظروف برای شستن بهتر | ||
![]() | قابلییت انتخاب سبد بالا یا پایین برای شستشو با نصف ظرفیت | ||
![]() | صرفه جویی یا مدیریت زمان برای کاهش مدت زمان شستشو | ||
![]() | خشک کن مخصوص و بالا که نباید ظروف شیشهای داخل آن باشد.
|
طراحی سایت توسط یعقوب احمدی